Nové knihy od Knižního klubu v knihkupectví Beletrie

Zaplétání hřívy a ocasu (Lewisová Charni)

Zaplétání přispěje nejen ke zkrášlení koně, ale je to i zábavná a relaxační činnost, kterou si jistě oba užijete. Pro koně je to něco jako pro nás vlasová masáž, navíc čas a pozornost potřebné pro zaplétání přispívají k posílení pouta mezi vámi a vaším čtyřnohým přítelem. Zaplétat se původně začalo z ryze praktických důvodů, třeba aby se hříva nemotala do otěží a necuchala se. Až později se začala oceňovat estetická funkce zaplétání, které symbolicky vyjadřovalo postavení majitele. A pohledně zapletení koně také ukazují, jak moc je na ně majitel pyšný a jak dobře se o ně stará.

Asijská kuchyně v kostce (Tan Terry)

Neocenitelná sbírka 150 receptů z regionálních kuchyní Číny, Japonska, Koreje, Indie, Pákistánu, Šrí Lanky, Thajska, Vietnamu, Barmy, Laosu, Kambodže, Malajsie, Singapuru a Indonésie. Od smažení po vaření v páře, od suši po sambal, od kari omáček po kari šátečky – poznáte tajemství asijských pokrmů. Autor radí při výběru kuchařských pomůcek. Kromě stálic asijské kuchyně – smažené rýže, polévky miso, mangového lassí a mí krób zde najdete výběr lákavých pokrmů od 30 předních expertů na orientální kuchyni.

Dokonalý make-up – Škola líčení (Kiddová Jemma)

Málokterá žena ví, jak správně nanést make-up, jaké volit odstíny na tvář, jak vhodně upravit řasy, víčka, jak zdůraznit rty, nebo dokonce nehty. Kniha si klade za cíl naučit současnou generaci dívek a žen, jak používat kosmetické prostředky a techniky líčení, aby co nejvíce vynikla jejich přirozená krása. Nabízí profesionální líčení pro jakoukoli příležitost, bez ohledu na věk, barvu pleti a životní styl. Předkládá výběr modelů líčení krok za krokem pro všední den, večer i slavnostní chvíle.

This entry was posted on Pondělí, Říjen 17th, 2011 at 18:11 and is filed under Produkty. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.